Articolul săptămânii

Caria dentară – Factori favorizanți și evoluție

Află din articolul nostru care sunt factorii care determină apariția cariilor și etapele în care are loc degradarea smalțului, precum și modul în care acționează bacteriile asupra leziunilor existente și vei ști ce trebuie să faci pentru a te proteja acestea.

Citește mai departe

Efectele negative ale fumatului asupra sănătății orale

Dacă te afli în căutare de motive pentru a renunța la obiceiul de a fuma, găsești în articolul nostru afecțiunile sănătății orale pe care le determină fumatul. Acestea se răsfrâng atât asupra dinților, cât și a gingiilor, iar toxinele care pătrund în corp din cauza fumatului duc la slăbirea sistemului imunitar.

Citește mai departe

Cancerul oral – Cauze, prevenire și tratament

Află din articolul nostru care sunt simptomele și cauzele în urma cărora poate apărea cancerul oral, precum și cele mai eficiente metode de prevenție și tratament.

Citește mai departe

Tratamentul ortodontic – 6 avantaje ale acestui procedeu

De ce trebuie să port aparat ortodontic? Aceasta este întrebarea pe care o vehiculează cei mai mulți copii, dar și o mare parte dintre adulții cărora li s-a prescris un tratament ortodontic.

Citește mai departe

Ce ne transmit simptomele dentare despre alte afecțiuni

Atât pacienții cât și personalul medical, de multe ori, nu percep avertismentele pe care ni le transmit simptomele dentare despre alte afecțiuni care pot avea o deosebită seriozitate.

Citește mai departe

Pagina 1 din 212

Adresă clinică

Calea Călărașilor nr. 161, et. 1, ap. 11
Sector 3, București, România
Vezi locatia pe Google Maps

Telefon

+40 731 772 553
Luni - Vineri 10:00 - 19:00,
Sambata 10:00 - 18:00