Termeni și Condiții

iDentalClinic respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care accesează acest site

Vizitarea, folosirea site-ului identalclinic.eu implică acceptarea (în totalitate și de fiecare dată când accesați site-ul nostru) a Termenilor și Condițiilor Generale sub care sunt furnizate aceste produse și care vor fi detaliate în paragrafele următoare. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor condiții de utilizare, acestea fiind considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

Societatea iDentalClinic, își rezervă dreptul de a efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului identalclinic.eu , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Societatea iDentalClinic, nu este responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setari, upgrade-uri, etc.

iDentalClinic, își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios, etc.).

DREPTURILE DE PROPIETATE INTELECTUALA

Conținutul site-ului identalclinic.eu: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea iDentalClinic și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul societății iDentalClinic a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Nici un conținut transmis către Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare a site-ului, nu constituie o obligație contractuală din partea iDentalClinic și/sau al angajatului/prepusului angajat al iDentalClinic care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.

Este interzisă orice utilizare a ConținutuluI în alte scopuri decât cele permise expres prin Termenii și Condițiile ale site-ului identalclinic.eu au det acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea iDentalClinic sau a furnizorilor săi de programe și sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

În cazul în care considerați că iDentalClinic a încălcat vreun drept de proprietate intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email office@identalclinic.eu  cu observațiile de rigoare.