Munca în echipă este cheia unui tratament de succes

Competențele noastre diverse servesc în identificarea celor mai potrivite soluții la problemele pacienților noștri.

Bogdan Iordache

- Medic specialist chirurgie dento-alveolară / Doctor în științe medicale

Dr. Bogdan Mihail Iordache este coordonatorul echipei medicale iDental. Este lider de opinie al producătorului de sisteme de implanturi Resista Italia și susține cursuri de specializare în domeniul implantologiei orale.

Absolvent al Facultății de Stomatologie în anul 2003 (UMF „Carol Davilla”- București) și al unui master cu specializarea „Biomateriale” în cadrul Departamentului de Bioinginerie și Biotehnologie a Universității Politehnice București.

În anul 2007, devine medic specialist în chirurgie dento-alveolară și aprofundează domeniul implantologiei. Este autor sau coautor a numeroase articole naționale și internaționale fapt care îi permite ca în anul 2012 să obțină titlul de Doctor în Medicina Dentară. În perioada 2004-2012 desfășoară o intensă activitate didactică conferindu-i-se titlul de Asistent Universitar de către UMF București. Din anul 2013 se dedică exclusiv activității clinice private având ca scop optimizarea metodelor de tratament în cazurile complexe, pregătire avansată în chirurgia cavității orale, implantologie, lucrări complexe de reabilitare dentară.

 

 

Dr. Askan Barzi

- Medic Dentist Chirurgie Orală și Maxilo-Facială

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină Carol Davila, București în anul 2008. De asemenea, dr Barzi a absolvit și cursurile de Rezidențiat în Chirurgie Oro-Maxilo-Facială în cadrul UMF „Carol Davilla”, București în perioada 2008-2013.

Din dorința de a-și îmbunătăți continuu cunostințele în domeniu, participă la cursuri de perfecționare în chirurgia orală și implantologie dentară atât în țară cât și în străinătate.

Dr. Alina Neacșu

- Medic specialist endodonție

Membră a clinicii IDental din anul 2011, absolventă a Facultății de Medicină Dentară UMF “Carol Davila”, 2010, București și absolventă a Programului de Rezidențiat în Endodonție, 2013, București.

Membră în Colegiul Medicilor Dentiști din București (CMDR), Asociația Română de Endodonție (ARE), Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice (UNAS), Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER).

Dr. Ioana Androne

- Medic Dentist

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară UMF „Carol Davila” – București, promoția 2014, membră a Colegiului de Medici Dentiști Ilfov – CMDR Ilfov din anul 2015, membră a Clinicii iDental din anul 2014.

„Mi-am îndreptat atenția către realizarea de tratamente integrale, individualizate, pentru îmbunătățirea, restabilirea și menținerea stării de sănătate, o evaluare completă a pacientului cu scopul de a obține efecte terapeutice maxime, cu un minim de invazivitate.

Fac asta pentru că am ajuns să mă cunosc pe mine, și să știu care este scopul meu în viață: a-i face pe oameni să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să transform în mod pozitiv viața unui pacient prin restabilirea sănătății orale, dedicându-mă mereu ca fiecare lucru să iasă perfect, indiferent de complexitatea lui.”

Adresă clinică

Calea Călărașilor nr. 161, et. 1, ap. 11
Sector 3, București, România
Vezi locatia pe Google Maps

Telefon

+40 731 772 553
Luni - Vineri 10:00 - 19:00,
Sambata 10:00 - 18:00