Munca în echipă este cheia unui tratament de succes

Competențele noastre diverse servesc în identificarea celor mai potrivite soluții la problemele pacienților noștri.

BOGDAN IORDACHE- Medic specialist chirurgie dento-alveolară / Doctor în științe medicale

Dr. Bogdan Mihail Iordache este coordonatorul echipei medicale iDental. Este lider de opinie al producătorului de sisteme de implanturi Resista Italia și susține cursuri de specializare în domeniul implantologiei orale.

Absolvent al Facultății de Stomatologie în anul 2003 (UMF „Carol Davilla”- București) și al unui master cu specializarea „Biomateriale” în cadrul Departamentului de Bioinginerie și Biotehnologie a Universității Politehnice București.

În anul 2007, devine medic specialist în chirurgie dento-alveolară și aprofundează domeniul implantologiei. Este autor sau coautor a numeroase articole naționale și internaționale fapt care îi permite ca în anul 2012 să obțină titlul de Doctor în Medicina Dentară. În perioada 2004-2012 desfășoară o intensă activitate didactică conferindu-i-se titlul de Asistent Universitar de către UMF București. Din anul 2013 se dedică exclusiv activității clinice private având ca scop optimizarea metodelor de tratament în cazurile complexe, pregătire avansată în chirurgia cavității orale, implantologie, lucrări complexe de reabilitare dentară.

DR. ANATOLII GLOPINA- Medic Stomatolog Specializat În Estetica Dentara

Dr. Anatolii Glopina a absolvit Facultatea de Stomatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București în anul 2011. De atunci s-a specializat in domeniul reabilitarii orale complexe. Reuseste sa imbine pasiunea pentru arta, fotografie si sculptura cu estetica dentara. La fiecare caz clinic foloseşte latura artistică şi îndemânarea pentru a oferi pacienţilor tratamente protetice la cel mai înalt grad de calitate şi funcţionalitate.

Este cel mai bun prieten al pacienţilor copii, cu care, gaseste întotdeauna o cale usoara si fara durere de a le rezolva problemele dentare.

DR ANA JUGURT- Medic Specialist Endodontie

Dr. Ana Jugurt este medic specialist Endodonție, absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină Carol Davila în anul 2014 și a Programului de Rezidențiat în Endodonție în 2017.
 
Dr. Ana Jugurt este membră AAE (American Association of Endodontics) și participă anual la conferințe și congrese în țară și în străinătate, actualizând cunoștințele și perfecționându-se constant. Prioritatea ei este sa ofere tratamente calitative minim invazive la microscop, să informeze pacientul despre toate aspectele intervențiilor ( riscuri, avantaje/dezavantaje, prognostic) pentru a lua decizii informate și asumate, sa ofere confort și înțelegere, să ofere singuranța unui tratament nedureros și plăcut. Crede in colaborarea cu alti medici si in stabilirea unor relatii profesionale de lunga durata.