Zâmbete frumoase și sănătoase, pentru tine și cei dragi

Pacientul este rațiunea muncii noastre de zi cu zi. Scopul nostru este ca împreună cu acesta, să găsim cele mai sustenabile soluții către sănătatea dentară optimă și, implicit, o calitate a vieții îmbunătățită semnificativ.

ÎN CE CREDEM

Atunci când oamenii aleg un anumit medic stomatolog, își pun întreaga lor încredere în mâinile acestuia. Acest lucru ne responsabilizează și influențează fiecare aspect al muncii noastre. Credem în profesionalism, de aceea respectul față de pacient, îmbunătățirea permanentă a cunoștințelor și adoptarea ultimelor inovații ale domeniului sunt direcții de bază în cadrul clinicii IDental.

Am perfecționat modul în care gestionăm cazurile. Abordarea soluției de tratament este unitară, comunicată la începutul tratamentului și urmărită pas cu pas. Lucrul în echipă permite obținerea unor rezultate predictibile, iar în cazul în care se anticipează posibilitatea unui eșec, acesta este comunicat și manageriat împreună cu pacientul.

CINE SUNTEM

Suntem o echipă de medici tineri pentru care perfecționarea în beneficiul pacientului reprezintă scopul cel mai de preț. Mizăm pe adoptarea noilor tehnici și tehnologii și pe dobândirea de cunoștințe prin intermediul specializărilor interne și internaționale.